Filled Under:

KANTOI!! Suami Pasang CCTV Di Dapur Kerana Mengesyaki Isterinya Curang. Melalui CCTV Itu Isterinya Melakukan Sesuatu Yang Mengejutkan Dengan Tukang Paip

KANTOI!! Suami Pasang CCTV Di Dapur Kerana Mengesyaki Isterinya Curang. Melalui CCTV Itu Isterinya Melakukan Sesuatu Yang Mengejutkan Dengan Tukang Paip.


Akibat mengesyaki isterinya curang, seorang suami memasang CCTV di dapur rumahnya tanpa pengetahuan isterinya untuk melihat semua tindak tanduk isterinya.

Selepas memasang CCTV dan dia melihat sesuatu yang amat mengejutkan apabila dia dapati isterinya berlaku curang dengan seorang lelaki iaitu tukang paip yang kononnya datang ke rumah untuk membaiki paip sinki.

Melalui video CCTV yang berdurasi 3 minit itu, dia dapati isterinya sengaja menayangkan punggungnya dan beraksi dalam keadaan yang amat menghairahkan untuk menggoda lelaki tukang paip tersebut.

Dia tidak lagi sanggup untuk melihat video berkenaan sehingga habis kerana tidak mempercayai bahawa isterinya sanggup melakukan perbuatan terkutuk seperti itu.

Sumber